ClickCease
top of page
back.png
Bra pris och hög kvalitet

Våra behandlingar

KONTAKTA OSS

Har du frågor?

Ring på  01621200  

info@tandvardscentrum.com

uday face_edited.jpg
icons8-phone-24 (1).png

Ofte ställda frågor om tandbehandling

... som du kan få svar på här

Vi vill väldigt gärna vara din föredragna tandläkare i Eskilstuna och erbjuder alla våra patienter högsta kvalitet till låga priser.

På vår klinik utför vi tandbehandlingar som alla har råd med. Och det är naturligtvis utan att kompromissa med kvaliteten. Vi ser till att tandbehandlingen är effektiv samtidigt som vi tar väl hand om dig som patient.

 

När du besöker vår klinik, kommer vi att göra allt för att du ska gå härifrån med ett leende. Du kan känna dig trygg med våra kompetenta tandläkare, tandhygienister, klinikassistenter och övrig personal, som alla gör sitt bästa för att försäkra att din upplevelse i tandläkarstolen blir bra.

 

Det är faktiskt en av de viktigaste sakerna för oss; att du känner dig lugn när du får dina tänder behandlade och att du känner dig trygg. Därför är det också viktigt för oss att upprätthålla en hög standard av hygien och en trevlig miljö för dig som patient. Hos Tandvårdscentrum är vi specialister på tänder och trygghet.

tdl skræk billede_edited.jpg

Har du tandläkarskräck?

... vi gör upplevelsen trygg för dig

Vi skulle verkligen vilja vara din föredragna tandläkare i Eskilstuna och erbjuder alla våra patienter högsta kvalitet till låga priser.

På vår klinik utför vi tandbehandlingar som alla har råd med. Och det är naturligtvis utan att kompromissa med kvaliteten. Vi ser till att din tandbehandling är effektiv samtidigt som vi tar väl hand om dig som patient.

 

När du besöker vår klinik kommer vi att göra vårt bästa för att du ska lämna med ett leende. Du kan känna dig trygg med våra kompetenta tandläkare, tandhygienister, klinikassistenter och övrig personal, som alla strävar efter att se till att din upplevelse i tandläkarstolen blir bra.

 

Det är nämligen en av de viktigaste sakerna för oss; att du känner dig lugn med att få dina tänder behandlade, och att du känner dig trygg. Därför är det också viktigt för oss att upprätthålla en hög hygienstandard och en trevlig miljö för dig som patient. På Tandvårdscentrum är vi specialister på tänder och trygghet.

Studentrabatt

... på 15% för studenter

Vi förstår att tandvård kan vara en stor utgift, särskilt för studenter. Därför erbjuder vi 15 % studentrabatt på alla våra fria tjänster. Det är viktigt att regelbundet kontrollera dina tänder, även som student. Så vi erbjuder en ekonomisk hjälpande hand för att alla ska ha råd till regelbundna tandvårdsbesök.

Dina tänder ska hålla hela livet, och därför är det viktigt att fokusera på daglig tandvård. På så sätt säkerställer du också att eventuella problem med tänderna inte växer och blir större, eftersom de ständigt tas om hand.

studenterrabata uday_edited.jpg
de gode vaner uday_edited.jpg

Kom ihåg de goda vanorna

… mellan dina tandläkarbesök

Regelbundna besök hos din tandläkare är till för att säkerställa att dina tänder förblir starka och friska. Mellan besöken är det viktigt att du själv anstränger dig dagligen för att ta hand om dina tänder, som dagligen utsätts för många saker.

Kom därför ihåg – förutom att borsta tänderna minst två gånger dagligen – att också införa goda vanor med exempelvis tandtråd, så att du kommer ner och rengör dina tänder på ytor mellan tänderna, som tandborstar kan ha svårt att nå. Med goda vanor som du upprepar dagligen, sparar du också pengar i längden, eftersom du tar väl hand om dina tänder dagligen.

bottom of page