ClickCease
top of page
back.png
Vi tar hand om dig.

Fyllningar

Kontakta oss

Har du frågor?

Ring på  01621200  

info@tandvardscentrum.com

uday face_edited.jpg
icons8-phone-24 (1).png

Fyllningar

På vår klinik använder vi främst plastfyllningar när vi ersätter dåliga fyllningar eller behandlar hål. Plast uppfyller nuvarande krav både när det gäller hållbarhet och estetik. 

Plastfyllningarna finns i flera nyanser, så vi kan oftast hitta en färg som passar dina tänder. Efter att tanden har rengjorts, behandlar vi emaljen med en svag syra för att göra ytan ojämn så att plasten fäster bra på tanden. Därefter behandlar vi tanden med specifika medel som ger en kemisk bindning till tandytan.

Till sist appliceras plasten och härdas med blått ljus, därefter avlägsnas överskottet och fyllningen poleras. En plastfyllning håller normalt sett i många år, men det finns många individuella faktorer som gör det svårt att säga om det är 5, 10 eller 15 år.

Ett alternativ till plastfyllningarna är kronor av porslin eller guld. Dessa har betydligt längre hållbarhet än plastfyllningar, och porslinet kan göras mer naturtroget och estetiskt än plast. 

BEN WEBSITE (3)_edited.jpg

Vad kostar en plastfyllning (tandfyllning)?

Även om priset inte bör vara avgörande för om du genomför en behandling eller inte, kan det vara bra att veta vad en tandfyllning kostar. Vi hänvisar till vår prislista där du kan hitta alla våra priser för plastfyllningar. Priset beror främst på tandens placering (framtand, liten kindtand eller stor kindtand) samt antalet ytor som måste fyllas, eftersom detta påverkar komplexiteten och därmed priset. 

 

Kom ihåg att ekonomin inte bör hindra dig från att få den nödvändiga behandlingen. Vi erbjuder finansieringsalternativ om du inte har möjlighet att betala i anslutning till besöket. Du kan hitta mer information om finansiering av tandbehandlingar här.

Ofte ställda frågor om fyllningar

...som du kan få svar på här

Vi vill gärna vara din föredragna tandläkare i Eskilstuna och erbjuder alla våra patienter högsta kvalitet till låga priser.

tdl skræk billede_edited.jpg

Tandvårdsrädsla

...fokuserar vi särskilt på

Vi vet hur svårt det kan vara att lida av tandläkarskräck (odontofobi). Därför är all vår personal högt kvalificerad i hur man ska hantera patienter med tandläkarskräck, så att behandlingen blir så bra som möjligt för dig som patient hos oss.

Om du ger oss chansen skulle vi verkligen vilja visa dig att det är möjligt att få din tandläkarskräck helt försvinna med bara några få behandlingar.

Finansiering

...med förmånliga villkor

Hos din tandläkare i Tandvårdscentrum erbjuder vi förmånlig finansiering av våra behandlingar. Det ska alltid finnas möjlighet att få rätt tandvård, så ekonomin inte utgör ett hinder.

BEN WEBSITE (2)_edited.jpg
Bedste behandling_edited.jpg

Studentrabatt

… på 15% för studenter

Vi förstår att tandvård kan vara en stor utgift för vissa människor, särskilt studenter. Därför erbjuder vi 15 % studentrabatt på alla tjänster. Det är viktigt att regelbundet undersöka tänderna. Därför ger vi dig ekonomisk hjälp så att alla kan ha råd med regelbunden undersökning och tandbehandlingar.

Du är garanterad den bästa behandlingen

...eftersom vi samarbetar med de bästa

Vi vill gärna vara din föredragna tandläkare i Eskilstuna och erbjuder alla våra patienter högsta kvalitet till låga priser. Vi har stor erfarenhet av att behandla patienter med tandläkarskräck och tar det i din takt så att du är med hela vägen under behandlingen.

studenterrabata uday_edited.jpg
bottom of page