ClickCease
top of page
back.png
God pris och hög kvalitet

Priser på våra behandlingar

Kontakta oss

Har du frågor?

Uday face_edited.jpg
icons8-phone-24 (1).png

Tandvårdsbidrag

Allmänna tandvårdsbidrag

Det statliga tandvårdsstödet innefattar en tandvårdscheck som varje individ över 20 år erhåller årligen. Denna check fungerar som ett bidrag för tandvårdsundersökning. Bidraget ligger på 300 kronor per år för personer i åldrarna 30-74 år och 600 kronor per år för personer i åldrarna 20-29 år samt 75 år och äldre. Man får behålla sina checkar i max 2 år.

forsakringskassan_edited.jpg

Högkostnadsskydd

Tandvårdsförsäkringen ger ett skydd mot höga kostnader inom tandvården.

Tandvårdsförsäkringen innefattar:

  • Mellan 0-3000 kr betalar man själv, förutom den del som betalas med tandvårdsbidraget.

  • Mellan 3001–15000 kr betalar man 50 % av Försäkringskassans referenspris.

  • Mellan 15000 kr och uppåt betalar man 15 % av Försäkringskassans referenspris.

  • Ersättningen för behandlingar inom tandvårdsbidraget baseras på en allmän referenslista hos försäkringskassan och inte klinikens priser.

Tandvårdsförsäkringen gäller från det datumet du går på undersökning inom tandvården och 1 år framåt.

Finansiering

... med fördelaktiga villkor

Hos din tandläkare Tandvårdscentrum erbjuder vi fördelaktig finansiering för våra behandlingar. Det ska alltid vara möjligt att få rätt behandling för sina tänder, så ekonomin bör inte vara ett hinder.

Finansiering
studenterrabata uday_edited.jpg

Överkomliga tandläkarpriser för studenter

Vi förstår hur begränsad den ekonomiska spelrummet kan vara när man är student. Därför erbjuder vi 15% rabatt på nästan alla våra behandlingar för studenter.  Prata med din tandläkare om vilka behandlingar du kan få rabatt för, så får du en översikt över tandläkarpriser i Eskilstuna. Det är viktigt att gå på regelbundna undersökningar, även om man inte har så mycket pengar.

 

Tyvärr kan det bli dyrt om man hoppar över undersökningarna, eftersom det kan vara svårt att själv känna om det finns problem med tänderna, och ju längre man väntar med att ta hand om sina tänder, desto dyrare och mer omfattande kan behandlingen bli. Dina tänder bör förbli funktionsdugliga resten av ditt liv, och det skulle därför vara klokt att prioritera din tid och pengar för att underhålla dem.

 

Ofta finns det många andra utgifter, och pengarna är knappa när man är student, så därför skulle vi rekommendera dig att kontakta vår klinik, så vi tillsammans kan hitta en lösning.

Kompetent team av behandlare när du vill ha översikt över tandläkarpriser

På Tandvårdscentrum är vi 3 tandläkare, 1 tandhygienist och 1 klinikassistent anställda. Kliniken ligger på Fristadstorget 8A, 63218 Eskilstuna. Vi har öppet måndag till torsdag kl. 8-18 och fredag från 8-15.

Vi sätter värde på att ha en avslappnande atmosfär och vi önskar att alla ska känna sig trygga när de besöker vår klinik. Vi har ett särskilt fokus på att ge våra patienter med tandläkarskräck en positiv upplevelse. Det är viktigt att känna sig lyssnad på och förstådd, så att vi tillsammans kan nå enighet om hur du vill att din behandling ska gå till. När man har tandläkarskräck är det viktigt att rädslan blir erkänd och att det tas individuell hänsyn. Att gå till tandläkaren är en fråga om förtroende, och vi kommer att göra vårt bästa för att du ska känna dig trygg.

Bedste behandling_edited.jpg

Kontakta oss gällande våra priser

Om du har frågor om våra behandlingar eller våra priser hos tandläkaren, är du mycket välkommen att kontakta oss. Du kan ringa till oss på tel. 01621200 eller via e-post: info@tandvardscentrum.com Du är också välkommen att fylla i vårt kontaktformulär på vår hemsida eller använda vår onlinebokning när du vill boka en tid. Vi erbjuder akut tandvård under vår öppettider. Så om du har tandvärk ska du inte tveka att kontakta oss.

Vårt kompetenta och välutbildade personal står redo att hjälpa dig eftersom vi vet hur viktigt det är för din allmänna hälsa att dina tänder fungerar som de ska.

Skriv till oss

Vi vill väldigt gärna vara din föredragna tandläkare i Eskilstuna och erbjuder alla våra patienter högsta kvalitet till låga priser. Vi har stor erfarenhet av att behandla patienter med tandläkarskräck och gör saker i din takt, så att du är med hela vägen under behandlingen.

Eskilstuna-001.jpg
bottom of page