ClickCease
top of page
back.png
Få 15% rabatt på alla behandlingar

Studentrabatt

Kontakta oss

Har du frågor?

Uday face_edited.jpg
icons8-phone-24 (1).png

Få 15% studentrabatt på samtliga tandbehandlingar

Alla ska ha råd att gå till tandläkaren – även studenter. Vi arbetar för att säkerställa detta genom att erbjuda 15 % rabatt till studenter på alla behandlingar. Om olyckan är inträffad och du är i behov av tandvård, kan du spara en betydande del av det totala priset och därmed skydda din studentekonomi.

På den här sidan kan du få en översikt över hur du utnyttjar din studentrabatt och mycket mer. Du kommer också att få en rad bra tips om hur du tar hand om dina tänder för att minska risken att du behöver betala för en dyr tandbehandling.

Du är också välkommen att skriva eller ringa till oss om du har frågor om vår studentrabattpolicy och/eller priser.

Ring oss på: 01621200 och boka en tid hos tandläkaren med studentrabatt.

Hos oss får du 15 % studentrabatt på alla behandlingar.

Du får bland annat rabatt på följande tjänster:

  • Plastfyllningar

  • Kronor

  • Broar

  • Implantat

  • Rotbehandlingar

  • Tandblekning och mycket mer!

Dessa behandlingar är vanligtvis dyra, men med studentrabatten kan du få ett överkomligt pris. Till exempel kan du spara mycket pengar på bland annat plastfyllningar och implantat om du är under utbildning.

Visning av studentkort krävs

Vill du ha 15 % rabatt? I så fall måste du kunna bevisa att du studerar. För detta ändamål måste du kunna visa upp ett giltigt studentkort. Kom ihåg att meddela att du är student innan du betalar. På så sätt kan vi dra av rabatten från det totala priset så att du får den rabatt du har rätt till.

Ta väl hand om dina tänder och håll dina tandläkarkostnader nere

Vill du undvika stora tandläkarräkningar i framtiden? Då är lösningen inte att hoppa över regelbundna tandläkarundersökningar eller nödvändiga tandbehandlingar. Till exempel en årlig kontroll och tandrengöring minskar risken för hål i tänderna, vilket kan bli en dyr behandling. 

Tandbehandlingar är kanske inte det roligaste att spendera pengar på, men kom ihåg att det är en investering i din hälsa och ditt välbefinnande. Gå därför regelbundet till tandläkaren, borsta dina tänder noggrant två gånger om dagen, använd tandtråd och tänk på vad du äter (läsk och godis).

tdl skræk billede_edited.jpg

Har du tandläkarskräck?

Många unga människor lider av tandläkarskräck. Detta är givetvis en av anledningarna till att många unga studenter uteblir från tandbehandling. Letar du efter en tandläkare som förstår din tandläkarskräck och som tar hänsyn till den, då har du hamnat på rätt sida. Inte nog med att du får 15 % studentrabatt, du är också garanterad en professionell behandling om du lider av tandläkarskräck.

När du bokar tid för en undersökning eller tandbehandling, uppge då att du lider av tandläkarskräck. Då kommer vi självklart hänsyn till det.

Finansiering

... med fördelaktiga villkor

Hos din tandläkare Tandvårdscentrum erbjuder vi fördelaktig finansiering för våra behandlingar. Det ska alltid vara möjligt att få rätt behandling för sina tänder, så ekonomin bör inte vara ett hinder.

Finansiering
bottom of page