ClickCease
top of page
back.png
Har du frågor?

Tandvårdscentrum

Öppettider

Mån - Tor 09:00 - 18:00 (lunch 12:15-13:00)

Fre 09:00 - 16:45 (lunch 12:15-13:00)

Helger: Stängt eller efter förfrågan

Kontakt

Tel: 01621200 

@: info@tandvardscentrum.com

Lär känna oss

Vi skulle väldigt gärna vara din föredragna tandläkare i Eskilstuna och erbjuder alla våra patienter högsta kvalitet till låga priser.

Vi har stor erfarenhet av att behandla patienter med tandläkarskräck och anpassar behandlingen efter din takt, så att du är delaktig under hela behandlingen.

På tandkliniken arbetar två tandläkare, en tandhygienist och 2 tandsköterskor. Vi strävar efter att möta alla som kommer till kliniken på ett respektfullt, avslappnat och vänligt sätt. Det är viktigt för oss att du som patient känner dig trygg när du besöker oss.

Vi har vanligtvis kort väntetid på tandbehandling. Vi strävar alltid efter att patienter som behöver akut tandvård får en tid samma dag.

Personalen genomgår kontinuerlig fortbildning och deltar i kurser för att ständigt vara uppdaterade med de senaste utvecklingarna. Vi ser också till att hålla kliniken uppdaterad med den senaste tekniken när det gäller material och utrustning.

Bedste behandling_edited.jpg
de gode vaner uday_edited.jpg

Miljö och Hygien

Kliniken lägger stor vikt vid att din behandling hos oss ska ske lugnt och smärtfritt. Vi väntar gärna fem minuter extra för att vara helt säker på att bedövningen har rätt effekt.

Kliniken är inredd i en mysig och hemtrevlig stil med varma färger och utsmyckad med spännande effekter från hela världen. Vår erfarenhet säger att det bidrar till att skapa en trygg miljö för patienterna. Vår klinikinredning kompromissar naturligtvis inte med de hygieniska kraven.

Hygien prioriteras högt. Hela personalgruppen använder alltid munskydd, skyddsglasögon och nya handskar vid alla behandlingar. Kliniken är utrustad med toppmoderna maskiner för rengöring av utrustning i vår sterilisering, inklusive diskmaskin och autoklav.

Din tandläkare i Eskilstuna

Vår klinik är placerad i Eskilstuna. Vi använder uteslutande marknadens bästa material och utrustning, men samtidigt erbjuder vi behandlingar till mycket konkurrenskraftiga priser.

Alla våra behandlingar är noggrant genomgångna med varje enskild patient, och ingen behandling utförs förrän man har fått ett skriftligt kostnadsförslag för den planerade behandlingen, så att man alltid vet vad det kommer att kosta.

Vi är specialister på implantatbehandling och behandling av tandlossningssjukdom (parodontit). 

Vår personal har stor erfarenhet av att behandla alla typer av patienter.

Finansiering

Lär känna oss

... innan ditt besök
Uday face_edited.jpg

Uday Najim

Specialisttandläkare & Parodontolog

tooth.jpeg

Asal Abdelkader

Tandläkare

girlz.jpeg

Ann-Cathrine Engström Stangfors

Tandhygienist

tooth.jpeg

Moa Blom Tandsköterska 

tooth.jpeg

Yassamin Najjar  Administratör

Öppettider

Mån & Ons 08:00-17:00

Tis & Tor 08:00-18:00
Fre 08:00 - 16:00

Helger: Stängt eller efter förfrågan

Beställ tid via telefon eller bli uppringd

Ofta ställda frågor om

... som du kan få svar på här

Vi vill mycket gärna vara din föredragna tandläkare i Eskilstuna och erbjuder alla våra patienter högsta kvalitet till låga priser.

bottom of page