ClickCease
top of page
back.png
Din tandläkare i Eskilstuna

Tandvårdscentrum

icons8-clock-50.png
icons8-phone-24.png

Öppettider

Man - Tor 09:00 - 16:45 (lunch 12:15-13:00)

Fre 09:00 - 16:45 (lunch 12:15-13:00)
Helger: Stängt eller efter förfrågan

Kontakt

Tel: 01621200 

info@tandvardscentrum.com

Adress

Fristadstoget 8A 63218 Eskilstuna

Facebook

Google

ratings.png
ratings.png

Vi är inte som de flesta tandläkare

.. och det är goda nyheter för dig som patient!

Med en toppmodern tandklinik i Eskilstuna är du alltid i goda händer hos oss. Vi erbjuder en unik kombination av närhet, professionalitet och dedikation, läs mer om oss här.

Vi vill vara din föredragna tandläkare i Eskilstuna

... med fokus på hög kvalitet till låga priser

Hos Tandvårdscentrum arbetar vi målinriktat för att bli din föredragna tandläkare i Eskilstuna. Våra priser är bland de lägsta i Eskilstuna, trots att vi använder de bästa materialen och utrustningen som finns på marknaden.

Vår tandläkarklinik är toppmodern med marknadens bästa utrustning. Kliniken bygger på de erfarenheter som vi har samlat på oss under åren.

Bedste behandling_edited.jpg
uday.jpeg

Tandläkarskräck

... eller bara lite rädd för tandläkaren

Hos Tandvårdcentrum är vi väl medvetna om att för många kan ett besök hos tandläkaren vara förknippat med oro och nervositet. Detta vill vi verkligen bidra till att förändra.

Vi förstår att det kan vara svårt att byta tandläkare och att det är en stor förtroendefråga att lägga sig själv och sitt ärende i händerna på en ny person, och framför allt en tandläkare.

Därför lovar vi att ta väl hand om dig, visa dig respekt och framför allt utföra ett arbete med hög yrkesskicklighet och noggrannhet. I gengäld skulle vi bli mycket glada om vi får involvera dig och berätta för dig om allt vi gör, eftersom det ju är för dig vi gör det. Du kan läsa mycket mer om hur vi kan hjälpa dig som har tandläkarskräck.

Våra behandlingar

... och bra priser

tdl skræk billede_edited.jpg
Klorhexidin

Vi har full öppenhet

… genom hela behandlingen

Du kan också vara säker på att få en behandling som utförs med hög professionalitet och framför allt noggrannhet. I gengäld skulle vi bli mycket glada om vi får involvera dig och berätta allt vi gör i samband med behandlingen, eftersom det ju faktiskt är du det handlar om.

Det gäller också när vi tar fram en behandlingsplan samt en kostnadsberäkning för dig. Den kommer vi att gå igenom noggrant med dig och vi tar oss tid att svara på dina frågor. På så sätt ser vi till att du är väl förberedd för att fatta det bästa beslutet för dig. Sedan är det helt upp till dig om och när du vill genomföra behandlingen.

Finansiering

... med fördelaktiga villkor

Hos din tandläkare Tandvårdscentrum erbjuder vi fördelaktig finansiering för våra behandlingar. Det ska alltid vara möjligt att få rätt behandling för sina tänder, så ekonomin bör inte vara ett hinder.

Finansiering
studenterrabata uday_edited.jpg

Studentrabatt

... på 15% för studenter

Vi förstår att tandvård kan vara en stor utgift, särskilt för studenter. Därför erbjuder vi 15 % studentrabatt på alla våra fria tjänster. Det är viktigt att regelbundet kontrollera dina tänder, även som student. Så vi erbjuder en ekonomisk hjälpande hand för att alla ska ha råd till regelbundna tandvårdsbesök.

Dina tänder ska hålla hela livet, och därför är det viktigt att fokusera på daglig tandvård. På så sätt säkerställer du också att eventuella problem med tänderna inte växer och blir större, eftersom de ständigt tas om hand.

Träffa Uday

Leg. Tandläkare

14 års erfarenhet

Uday Najim är en tandläkare som blev legitimerad 2009 och har arbetat i Norrbotten och Stockholm fram till 2013. Han specialiserade sig sedan i parodontologi och implantologi i Jönköping och blev specialist 2016. Efter det har han arbetat som parodontolog i Västerbotten och som klinisk handledare i Umeå. Han har även tjänstgjort som specialist vid Eastmaninstitutet i Stockholm och inom oral rehabilitering i Västerås, samt varit konsulttandläkare i Sverige och Norge.

Uday face_edited.jpg

Vi vill erbjuda tandbehandlingar av högsta kvalitet, till låga priser, där alla har råd att vara med.

– Uday Najim,

Leg. Tandläkare

icons8-quote-left-50.png

Öppetider

Mån - Tor 09:00 - 18:00 (lunch 12:15-13:00)

Fre 09:00 - 16:45 (lunch 12:15-13:00)

Helger: Stängt eller efter förfrågan

Beställ tid via telefon eller bli uppringd

Tel: 01621200

Bedste behandling_edited.jpg

Du är garanterad den bästa behandlingen

... eftersom vi samarbetar med de bästa

Vi vill väldigt gärna vara din föredragna tandläkare i Eskilstuna och erbjuder alla våra patienter högsta kvalitet till låga priser. Vi har stor erfarenhet av att behandla patienter med tandläkarskräck och gör saker i din takt, så att du är med hela vägen under behandlingen.

Kan man vara en billig tandläkare och fortfarande hålla högsta kvalitet?

När vi säger "mest för pengarna", syftar vi på att vi är bland de billigaste tandläkarna i Eskilstuna.

 

Kvalitet står dock i första hand, vilket innebär att vi enbart använder den bästa utrustningen och de bästa materialen på marknaden. Bra utrustning och bra priser är dock inte tillräckligt för att säkerställa den optimala behandlingen.

All vår personal är därför noga utvald för att de ska uppfylla klinikens etiska och mänskliga förväntningar. Detta innefattar bland annat att alla behandlare har stor erfarenhet av att ta hand om patienter med tandläkarskräck; något som du kan läsa mer om nedan.

En mycket viktig filosofi vi har på Tandläkarna i Parken är att vara i gruppen av de billigaste tandläkarna i Köpenhamn, men samtidigt ge dig en behandling som enbart använder de bästa materialen och utrustningen som finns på marknaden.

Du kan se våra låga priser här, där du även hittar vår smarta prisberäknare.

Med den kan du se vad priset skulle bli för en given behandling, samt vad du kan uppnå i form av eventuella bidrag samt eventuell studentrabatt.

de gode vaner uday_edited.jpg

Din tandläkare Eskilstuna

... 15% för studenter

Med många tandläkare i Eskilstuna kan det vara svårt att hitta den helt rätta matchningen. Hos oss är vi dock inte som alla andra tandläkare.

 

Vår moderna tandklinik är vackert och ljust inredd, så att du kan känna dig trygg och säker – och vi är öppna för att ta emot nya patienter.

 

Vi arbetar målmedvetet för att vara den tandläkaren som ger dig absolut mest för pengarna.

Vi ser fram emot att hjälpa dig

girls_edited.jpg

Oavsett om du är ny eller befintlig patient ser vi fram emot att se dig på kliniken.

Du kan enkelt boka en tid genom att klicka HÄR, varpå du kommer att mötas av ett bokningsformulär som du behöver fylla i. 

Du har också möjlighet att boka tid hos tandläkaren via telefon på 01621200, om du föredrar det. Du är dock också välkommen att skriva till oss på e-post info@tandvardscentrum.com, om du har frågor eller liknande.

bottom of page